Szeretettel várunk a Professzionális Coaching Egyesület januári szakmai klubestjén!

Időpont: 2019. január 21., hétfő 18:30 – 20:30

Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)

Vendégeink: 

Dr. Fedor Béla, pszichiáter, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, szupervízor.
Dr. Ludvigh Károly, coach, szervezetfejlesztő, pszichiáter, a PCE elnöke.

Januári klubestünk igazi csemege lesz. Akik rendszeresen járnak rendezvényeinkre, megszokhatták már az interaktivitást. Mindig szentelünk időt a párbeszédre meghívott szakértőink és a hallgatóság között, illetve eszme- és tapasztalatcserére, együtt-gondolkodásra közönségünk tagjai körében. Januári rendezvényünk gyakorlatilag teljes egészében műhely módszertanú lesz, mert hisszük, hogy így tudunk a legtöbbet tanulni szakértőinktől és egymástól.

Estünk témája a szervezetpatológia, a szevezeti kultúrából (is) eredeztethető szervezeti személyiségzavarok.

Szakértőink, Dr. Fedor Béla és Dr. Ludvigh Károly pszichiáterek, pszichoterapeuták, akik jelentős szervezet-fejlesztési tapasztalatokkal is rendelkeznek. Az est folyamán Ludvigh Károly vázlatosan szemlélteti a szervezeti szempontból is értelmezhető patopszichológiai kategóriákat, a személyiségfejlődési folyamatot és ezek szervezeti leképeződéseit. A „nagy egész”-ből aztán vizsgálódásunkat beszűkítjük a személyiségzavarok szintjére.

A közönség által hozott példákat, eseteket Fedor Béla segítségével fogjuk megjeleníteni pszichodramatikus módszertannal, drámaszínházi eszközökkel. Az est záró részében igyekszünk megfogalmazásokat tenni, szempontokat, ajánlásokat adni – ugyancsak a közönség aktív részvételével.

Jelentkezés: http://bit.ly/2CHPet1

Előadóink részletesebb bemutatása:

Dr. Fedor Béla: „Orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző pszichodramatista és szupervizor vagyok. Hat éven át voltam elnöke a Magya Pszichodráma Egyesületnek (jelenleg alelnöke vagyok) és három évig a Magyar Pszichoterápiás Tanács elnökségi tagja. Az utóbbi két évben egy EU-s szociodráma projektet vezettem, egy készülő következőben tanácsadóként veszek részt. Munkám orvosi tevékenységből, pszichodráma oktatásból, coach képzésből tevődik össze. Szeretek vízen lenni (kajak, vitorlázás) és leginkább alkotni.”

Dr. Ludvigh Károly: A 25 éves Stratego Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Jó 30 éves pszichoterapeuta, 25 éves tréneri, 20 éves szervezet-fejlesztő tanácsadói tapasztalat, 17 éve Executive és Business Coach; az ICF 2015-ös, „Az Év Coacha” díjazottja.

Lélektani alapképzettség, MBA, Változás és válság-menedzsment posztgraduális és egyéb módszer-specifikus tanulmányok.

Nagyvállalati, illetve multinacionális környezetben eltöltött évek: alkalmazotti – vezetői, értékesítési – saját-élmények.

2017 tavasza óta a PCE elnöke, 2018 januárjától a PPKE BTK Társadalom- és Szervezet-pszichológia szakirányának mesterképzős hallgatói számára a Tréning módszertan és a Szervezetfejlesztés oktatója, valamint az Intézményi megfigyelés kurzusának vezetője coaching, illetve szupervízió módszertannal.]

Legkedvesebb területem a változás; a változás rendszerben – közeli és távoli összefüggésekben – való megközelítése, az egyén és a szervezetek kölcsönhatásai: hogyan tükröződik az egyén a rendszerben és viszont, és hogyan formálja egyik a másikát. A jungi értelemben vett árnyék a szervezetekben is jelen van, és, ha elsőre nem is látszik: része és alakítója a rendszernek.

A többi szabályos: család, már – szinte – felnőtt gyerekek, kutyák, futás, zene.

Ha idő van, minden van…

Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft) 2019-ben tagdíjfizetést teljesítő tagjainknak részvételi díj mentes.

Jelentkezés: http://bit.ly/2CHPet1

További információ rólunk: www.procoaching.hu
Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatban.

Köszönjük, ha hírünket viszed, és megosztod az eseményt, elküldöd a linket barátaidnak, munkatársaidnak, ismerőseidnek! Várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A PCE Vezetősége