A PCE 2018-19-es évadjának utolsó szakmai estjéhez érkezünk. Alaposan körbejártuk a szervezeti kultúrák szinte minden aspektusát, de egy igen lényeges, egyre többször felbukkanó és sokszor problémaként kezelt területtel nem foglalkoztunk. Eddig. Májusi szakmai estünkön az interkulturalitás nézőpontjából vizsgáljuk meg az egyéni és a szervezeti tudatosságot.

Regisztráció: http://bit.ly/300vzhi

Magyar Attila, szervezetfejlesztési tanácsadó és PCM coach, az est első előadója, az énképről fog beszélni, arról a folyamatosan változó, dinamikus rendszerről, ami alapjaiban meghatározza az emberekhez, munkatársakhoz való viszonyunkat. Kitérünk arra is, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elfogadottabbá, elfogadhatóbbá tegyük magunkat. Mindennapi, gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be azt a folyamatot, ami reálisabbá teszi önértékelésünket.

Eperjesi Amina PCC, Business & Executive coach, témája az interkulturalitás, a különböző kultúrák szervezeti ütközése, amit estünk második felében járunk körbe. Ez több szempontból is releváns téma, hiszen életünk különböző területein a mindennapjainkban látjuk, tapasztaljuk, hogy a kultúrális különbségek sok zavart, megnemértettséget és problémát tudnak okozni. Philippe Rosinski sok éve foglalkozik azzal, hogy a coaching eszköztárával, az egyén megélésén keresztül hogyan térképezhetjük fel a kultúrát a szervezetben. Arról is szót ejtünk, hogy ezt követően hogyan tudjuk a különbözőségeket erősségekké fordítani, tanulni belőlük.

Az est keretében arra igyekszünk rávilágítani, hogy a különböző kulturális jellemzők kiaknázásával hogyan juthatunk még nagyobb és fenntartható eredményhez az egyénekben rejlő potenciál felszabadításán keresztül. Megismerkedünk a Cultural Orientations Framework azaz COF nevű eszközzel, annak különböző dimenzióival és arra keressük majd a választ, hogy szakemberként mit tehetünk a kultúrális különbözőségek gazdagságának és bölcsességének kiaknázásáért és ezek erőforrássá fordításáért.

Regisztráció: http://bit.ly/300vzhi

Előadóink részletesebb bemutatása:

Magyar Attila, szervezetfejlesztési tanácsadó és PCM coach

„Több mint két évtizede foglalkozom szervezeti tanácsadással. Dolgoztam kis- és nagyvállalat belső és külső konzulenseként, beosztottként és irányítóként. Széleskörű tapasztalatokat szereztem a személyzet-kiválasztás, tréningek és támogató-fejlesztő folyamatok terén. Szervezetpszichológusi szakképzettségem, több éves vezetői gyakorlatom és többféle fejlesztési módszertanban szerzett jártasságom ad kellő alapot ahhoz, hogy ismereteimet mások számára is átadjam.”

Eperjesi Amina PCC, Business & Executive coach, a PCE elnökségi tagja

„Több éve dolgozom coachként, trénerként és tanítok coach képzésen mind angol- mind pedig magyar nyelven, valamint tréningeket, csapatépitőket is tartok mindkét nyelven. Az önismeretet és önfejlesztést tartom a legfontosabbnak mind egyéni fejlődés mind pedig a csapat, szervezet szempontjából, ezért szenvedélyesen szeretek minden olyan tevékenységben részt venni, ami az embereket saját maguk megismerésében, személyiségük és viselkedésük feltérképezésében előre mozditja.”

Regisztráció: http://bit.ly/300vzhi

RÉSZVÉTELI DÍJ:
– normál díj: 3000 Ft,
– nappali tagozatos diákoknak 1500 Ft,
– 2019-ra befizetett éves tagdíjjal rendelkező tagoknak a belépés ingyenes. (Többek között ezért is érdemes PCE tagnak lenni!)

Regisztráció: http://bit.ly/300vzhi

Köszönjük, ha hírünket viszed, és megosztod az eseményt, elküldöd a linket barátaidnak, munkatársaidnak, ismerőseidnek! Várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A PCE Vezetősége