A PCE 2019. januári és februári szakmai estjein eddig a szervezetek “betegségeivel” foglalkoztunk. Most, a tavasz közeledtével, kilépünk a sötétségből a fény felé. Eljött az idő, amikor a “gyógyulás”, újjászületés lehetőségeit és a gyógyítás eszközeit vizsgáljuk.
A gyógyulás úgy is megfogalmazható, mint az energiaáramlás helyreállítása. Az est első vendége, Frank Orsolya megismertet bennünket a physis fogalmával, és egy szemléletes képi modellben ragadja meg az emberi pszichés és fiziológiai energia áramlásának fontos jellemzőit. A physis-elmélet a pszichés és fiziológiai energia áramlásának alapvető dinamikáit ragadja meg a mikroszinttől (személyes fejlődés) a makroszintig (helyünk a természeti univerzumban). Alapvető térképet kínál bármilyen fejlődési és fejlesztői folyamat tervezéséhez és kivitelezéséhez.
Dr. Vizin Anita a reziliencia nyolc kompetenciáján keresztül mutatja be a lelki rugalmasságot és megküzdési képességet, kitérve arra, hogy maga a szervezet hogyan tudja mindezt támogatni, előmozdítani, illetve utalva a coach, a pszichológus és más segítő szakmákat is érintő közös pontokra.
Az előadásokat szokásunk szerint workshop jellegű, interaktív feldolgozó blokk követi.

Regisztráció: http://bit.ly/2TBZeNq

Előadóink részletesebb bemutatása:
Frank Orsolya PhD pszichológus, Gordon-instruktor
Az ELTE PPK-n végzett pszichológusként, emellett az F. Várkonyi Zsuzsa alapította Budapesti Gordon Iskolában szerezett okleveles Gordon-instruktori képesítést 2003-ban. Azóta vezet Szülői Eredményességi Tréningeket és családi kommunikációval kapcsolatos konzultációt.
Szakterületei: pályaválasztás, önmegvalósítás, karrier, életszerepeink összeegyeztetése, családon belüli kommunikáció, családi rendszerek dinamikái, szülőképzés, szülői szerep kiteljesítése, nehézségeinek meghaladása, a gyermeki fejlődés lélektana, tanulásmódszertan, tanulással kapcsolatos nehézségek.

Dr. Vizin Anita coach, tréner, jogász.
Az elmúlt 15 évben a büntetőbírói hivatásában találta meg először azt a küldetést, hogy közreműködhessen a megbillent egyensúly helyreállításában, egyfajta „rend” megteremtésében. Az évek előrehaladtával egyre inkább arra vágyott, hogy más eszközökkel, támogatólag tudjon hatni, és segíteni másokat a saját erőforrásaik és megküzdési stratégiáik felfedezésében és fejlesztésében, ezért ebből a felismerésből fakadóan elindult el a hivatásváltás útján. Jelenleg az Énerő Akadémia megálmodójaként coach és tréneri hivatásának fókuszában a reziliencia fejlesztés áll, mert meggyőződése szerint a megküzdési képesség és a lelki rugalmasság a mai gyorsan változó és kihívásokkal teli időkben az életképesség sava-borsa.
Magánéletében is rendszeresen keresi a kihívásokat, hogy saját határait feszegesse, és megismerje a holtponton átlendülés művészetét.

Regisztráció: http://bit.ly/2TBZeNq

Időpont: 2019. március 18., hétfő 18:30 – 20:30

Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)

RÉSZVÉTELI DÍJ:
– normál díj: 3000 Ft,
– nappali tagozatos diákoknak 1500 Ft,
– 2019-ra befizetett éves tagdíjjal rendelkező tagoknak a belépés ingyenes. (Többek között ezért is érdemes PCE tagnak lenni!)

Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatban.
Köszönjük, ha hírünket viszed, és megosztod az eseményt, elküldöd a linket barátaidnak, munkatársaidnak, ismerőseidnek! Várjuk jelentkezésedet!