Aki ott volt tudja, aki nem volt ott, talán hallott róla, aki nem volt ott és nem hallott róla annak elmondjuk, hogy évadnyitó szakmai estünk igencsak jól sikerült! Megmozgatta a fantáziánkat, rengeteg kérdést vetett fel, miközben egy csomót meg is válaszolt.
Mondhatnánk azt, hogy elmélyedtünk a szervezeti kultúra fogalmában és a témához kapcsolódó legfontosabb kutatási eredményekben, de valójában csak a felszínt karcolgattuk előadónk szerint is. Tehát van még téma bőven!

Most, októberben, fókuszunkba a szervezeti kultúra konkrét megjelenését, megvalósulását helyezzük. Tesszük ezt két különösen erős kultúrájú szervezet, a Béres Zrt. és a Roland East Europe Kft. vezetőivel beszélgetve.

Vendégeink:
Béres Klára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatója, az Igazgatóság tagja, a Béres Alapítvány elnöke.
Tóth Csaba, a Roland East Europe Kft. ügyvezetője.
A kerekasztal beszélgetés moderátora Dr. Ludvigh Károly, a PCE elnöke.

Jelentkezés: http://bit.ly/2zTOijK

Vendégeink különösen érdekes párosítást jelentenek a kultúrák szempontjából, hiszen egy teljesen magyar alapítású és tulajdonú és egy Magyarországon működő, eredetileg japán, ám a közelmúltban amerikai tulajdonba került cég kultúrájáról beszélnek majd.

Rövid ízelítő a kerekasztal témáiból:
• Hogyan aknázhatjuk ki a kultúra megtartó erejét? (Mindkét meghívottunk cégénél nagyon alacsony a fluktuáció.)
• Töréspontok, krízishelyzetek – hogyan ad a kultúra iránymutatást?
• A kultúra, mint rendszer, hogyan tud megújulni, hogyan kerüli el a bemerevedést?
Ilyen és még számos más, izgalmas kérdést járunk majd körbe estünkön, méghozzá résztvevőink aktív közreműködésével. Természetesen nem marad el az est második felében a workshop-szerű megközelítés sem, ahol megoszthatjuk egymással gondolatainkat.

Vendégeink részletesebb bemutatkozása:

Béres Klára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatója, az Igazgatóság tagja, a Béres Alapítvány elnöke.
A 70-es évek végétől a Béres ügy közelében él és a vállalat megalapítása óta részese a cég életének.
Diplomája szerint vegyész, de a kezdetektől a kommunikáció irányítása a fő szakterülete, a Béres vállalati kultúra kialakításának meghatározó alakja.
Férje a legendás feltaláló fia, dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke. Három gyerek édesanyja, közülük ketten már a cég munkatársai.

Tóth Csaba, ügyvezető, Roland East Europe Kft.
„A Jóisten által közel 50 éve garázsban tartott, bár sokat futott (foci) modell; otthon 3 gyerek, 1 feleség várja. A japán Roland cégnél eltöltött 25 év alatt mindig is missziója volt, hogy minél többen zenéljenek, mert zenélni jó. Ez csak három mondat, pedig négyet kellett volna írnia. Maximum ötöt.”

Már a bemutatás is sokat ígér, a beszélgetést pedig mi is kíváncsian várjuk!
Tarts velünk és kövesd végig programsorozatunkat! Garantáljuk, hogy hasznos felismerésekkel, a gyakorlatban is alkalmazható tudással és tapasztalatokkal gazdagodsz!

Regisztráció: http://bit.ly/2zTOijK

Helyszín: EÖTVÖS 10 KÖZÖSSÉGI ÉS KULTÚRÁLIS SZÍNTÉR, 1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft) 2018-ban tagdíjfizetést teljesítő tagjainknak részvételi díj mentes.