17májusFBSzeretettel várunk a Professzionális Coaching Egyesület májusi szakmai klubestjére!
2017 első félévében eseményeinken a szervezeti konfliktusok témakörét járjuk körbe, különböző szakértői megközelítésekből. Ez alkalommal az NLP nézőpontjából vesszük górcső alá a témát.
 
Meghívott szakértő: Kovács Magdi, nemzetközi NLP tréner, ügyvezető New Code Kft.
 
Az est résztvevői megismerkednek a metafórával, amely egy tiszta eszköz a szervezeti változásokhoz, coachinghoz, és megértik az NLP szellemiségét, rálátnak eszköztárára.
A szervezeti feszültségek, konfliktusok, belső akadályok megoldásához az egyik briliáns katalizátorunk a metafora.
Story telling, stand up, prezentálás, mese, a saját életünk és még sorolhatnám, ami közös bennük az a jó, vagy rossz történet. Mindenki ismer fantasztikus mesemondót, inspiráló vezetőt, kiváló tanítót, akit csak hallgatna, vagy akár gyalog elindulna egy újabb részért, hogy tanulhasson tőle, de egy ilyen ember jelenlétében még a nehéz változás is magától értetődővé válik. Azonban még mindig gyakrabban találkozunk ellenállást kiváltó, kioktató tanmesével, cinikus példákkal, vagy suta és demotiváló sztorikkal, ahonnan menekülünk.
Fejtsük meg a történeteink miért működnek és miért nem! Hogy is kell a szervezeti nehézségek közepette, illetve a coach szakmánkban jól bánni a történetekkel?
Hála Milton Ericsonnak, a hipnózis és az indirekt kommunikáció atyjának, van kitől megtanuljuk.
Ericson szellemisége és az NLP eszköztára megtanít minket különbséget tenni a veszélyekkel teli tanácsadás és a valós támogatás között. Ez a hozzáállás és szellemiség kell az igazán jó metaforához is.
Mára már az NLP eszközeivel könnyű különbséget tenni a romboló metaforák és a változást támogató briliáns és katalizáló metaforák között. A Metafora az emberiséggel egykorú, használjuk jól.
 
Röpke másfél óra alatt megtapasztaljuk az NLP generatív szemléletét. A konfliktusok, elakadások egy újabb irányát értjük meg. Egy egyszerű metafora szerkesztésen keresztül megérthető az NLP ereje, tiszta gondolatisága és hozzáállása az emberekhez, a változáshoz. Útmutatást kapunk továbbá az NLP iskolák és irányzatok közötti különbségről, valamint betekintést nyerünk az NLP több 100 változást segítő modelljének egyikébe.
 
Részletes program: (2017. május 29.)
18:00 – érkezés
18:30 – 19:40 Köszöntés, program ismertető
18:40 – 19:40 Kovács Magdi előadása: A változások katalizálása – Metaforák az NLP erejével
19:40 – 19:55 Szünet
19:55 – 20:35 Esettanulmány, válasz a közönség kérdéseire
20:35 – 21:00 Sorsolás, programzárás
 
Előadónk részletesebb bemutatása:
Kovács Magdi, nemzetközi NLP tréner
Magdi változáskezelésben dolgozik nap, mint nap. Jól strukturált, rendszerezett tudásának köszönhetően számtalan vállalati és egyéni helyzetben segített előrelépni. Generatív szemléletben gondolkodik és dolgozik. Úgy támogat, hogy közben maximálisan az ügyfél van a figyelme fókuszában, nem ad tanácsot, de energiájával megtart és inspirál. Az NLP és a Generatív szemlélet módszertani specialistájaként képez coachokat, trénereket, vezetőket és orvosokat. Az elmúlt 10 évben több, mint 2000 főt tanított.
Minősített (certified) New Code NLP és·Klasszikus NLP tréner, az ITA NLP (International Trainers Academy of NLP, London) vizsgáztató trénere. Mindkét minősítését John Grinder, Carmen Bostic St. Clair és Michael Carroll személyesen végezték. Partnerségben dolgozik az ITA-val, amely azért jött létre, hogy fenntartsák és növeljék a világon elérhető NLP oktatások kiemelkedően magas minőségét.
„A legjobbaktól tanultam. Több témakörben is személyesen Dr. John Grinder, az NLP egyik megalkotója képzett. Többek között ennek is köszönhetem, hogy nemcsak hiteles forrásból származó, de tényleg szerteágazó NLP tudás birtokában lehetek.”
 
Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft)
 
Regisztráció: http://bit.ly/2pPevuS
Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal kapcsolatban.