A gondolkodó 2Több mint 20 éves, multinacionális cégeknél (FMCG, IT) eltöltött vezetői karrierem során mindig az EMBEREK motiváltak. Felnéztem a hiteles vezetőkre, igyekeztem tőlük tanulni. Saját csapataimban támogattam kollégáimat szakmai és privát életükben. Közben mindig tanítottam, hol nyelvet, hol kommunikációt, olykor-olykor vezetést vagy értékesítést.

Amikor rátaláltam a coachingra, úgy éreztem révbe értem. Végre egy HIVATÁS, ahol ötvözni tudom az eddigi tapasztalataimat a szenvedélyemmel. Karriert váltottam és fejvadász lettem, ahol a VEZETŐI BUSINESS COACHING és a KARRIER COACHING az egyik szakterületem. Nagyon jó látni, ahogy az egyes emberek beszélgetéseink alatt felismerik saját lehetőségeiket, rátalálnak azokra az összefüggésekre, amiket eddig nem láttak. Minden munkát nagy alázattal kezelek, hálás vagyok a bizalomért, amit kapok. Klienseimmel együtt ünneplem sikereiket. Munkám igazi elismerését az jelenti, amikor korábbi coachee-jaimra hivatkozva hív fel valaki.

Szakterületem üzleti környezetben a karrierváltás, az új munkahely/pozíció (ONBOARDING), a BURNOUT és az interkulturális különbségek, magánéleti kérdésekben pedig a PÁRKAPCSOLATok és a játszma. Munkám során leggyakrabban az F. Várkonyi Zsuzsa által fémjelzett Gordon-módszert és a Tranzakció Analízist hívom segítségül.

Angolul,  németül és magyarul is vállalok coaching-ot. Tagja vagyok az ICF-nek, és a Professzionális Coaching Egyesületnek, valamint számos nemzetközi HR-es szervezetnek (CIPD, HCI, EPWN,…)

Kaposvári Anna

Telefon: +36 30 932 1808 E-mail: anna.kaposvari@gmail.com >