Van, aki figyel Önre…
Számomra ez a coaching alapeleme, ezért is választottam mottómnak.
Több mint 15 évig tanárként dolgoztam, fiatal és középkorú felnőttekkel foglalkoztam. Nemcsak tanítottam, segítettem is őket: ötleteimmel, kérdéseimmel karrierjüket, vállalkozásukat elindítani, továbblendíteni. A tanár munkája nem zárul le a kicsöngetéssel.
Folyamatosan tanultam magam is, kommunikációs szakember diplomám után HR-es és logisztikai végzettséget, valamint business coach főiskolai oklevelet szereztem.
Számos tréninget vezettem vállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek, magánszemélyeknek.
A coaching nekem új szemléletet adott, továbbá megerősített abban, hogy hiszek a változásban: jobbak lehetünk, ezáltal közösségeinket, családunkat, baráti társaságunkat, munkahelyünket, és végső soron a világot is jobbá tehetjük.
Ügyfeleim többek között kommunikációval kapcsolatos témákkal, önbizalom, karrier, időgazdálkodás, munka-magánélet egyensúlya, önérdekérvényesítés, prezentáció, vezetővé válás miatt keresnek meg. Állandó helyen fogadom őket Szegeden, Budapesten, illetve Skype-on tartjuk meg üléseinket.
IKM-regisztrált mediátorként is a coachinggal hasonló célokért dolgozom, itt kifejezetten konfliktusokban közvetítek.
Kívánom Önnek, hogy tapasztalja meg a coaching nagyszerű élményét, és adja ezt tovább a környezetében, hogy még több mosolygó, elégedett, sikeres, boldog embert láthassunk!
Honlapom: www.tibtib.hu
Tel.: (20) 9444-212
E-mailem: coach.tibtib@gmail.com