business és life coach, teamcoach

Jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel 12 évig dolgoztam diplomataként, melynek során több országban szereztem tapasztalatokat az interkulturális együttműködésben. Ezt követően végeztem el az Intact 3 éves, tranzakció-analízis elméleti alapú Coach Akadémiáját, majd a Gordon TA coach képzését.

Hiszek abban, hogy az emberi tényező egyre meghatározóbb szerepet tölt be a vállalatok működésében, a munkatársak felhatalmazása, az „empowerment”, hatékonyan fejleszti a motivációt, az egyéni és munkahelyi proaktív problémamegoldó-képességet, és egyúttal pozitívan hat a munkahelyi légkörre is.

A változáshoz az első lépés a tudatosítás, hogy valaki tükröt tartson a számunkra. A coaching folyamatban a coach kísér, új szempontokból inspirál és segíti felszínre hozni a kliens saját egyedi megoldásait. 

Erősségem, hogy átfogó ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezem különböző szakmai területeken és nemzetközi téren is, valamint nyitottságom és empatikus készségem.

Speciális területeim: interkulturális együttműködés, családi vállalkozások fejlesztése, karrierváltás, motivációs problémák kezelése

Magyar és angol nyelven tartok coachingot.

„Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban” (M.Gandhi)

Nagy Eszter

Telefon: +36 20 454-1405
E-mail: nagyeszter0213@gmail.com