Halász Emese

Közgazdászként munkatapasztalataimat multinacionális cégek (autóipar és FMCG) különböző szinteken pozícionált feladatköreiben szereztem. Voltam vezető és beosztott, így részese voltam mindkét oldalnak és igyekeztem megtanulni mindent az adott helyzetből. Szembesültem a fiatal női vezetők és a munka világába visszatérő anyukák dilemmáival ugyanúgy, mint a karrier vagy magánélet kérdéseivel.

Megtapasztaltam, hogy semmi sem fehér vagy fekete, sok szín létezik és még több árnyalat, de hogy melyik árnyalatot akarjuk észlelni, az rajtunk múlik.

Hiszek az egyén és a környezet kölcsönhatásában, hiszem, hogy a környezet alakítja az egyént ugyanúgy, ahogy az egyén alakítja a környezetét, függetlenül attól, hogy munkahelyi vagy magánszféra legyen is az. Ambient coachként, business coachként törekszem ügyfeleimnek megteremteni azt a bizalmi környezetet (ambient) melyben az elfogadás, az ítéletmentesség a természetes, igyekszem azt a jelenlétet biztosítani, amelyben a személyes fejlődés, előrelépés szándéka tud érvényesülni.

Telefonszám: +3630 5308567

E-mail: Halasze@ambientcoach.com