Szerencsés vagyok, mert első találkozásom a coaching-gal olyan erőteljes, mégis lágyan áramló élménnyel ajándékozott meg, hogy azonnal tudtam, ez az amit kerestem.

Coachként hozzájárulhatok mások öröméhez, elégedetté, áramlóvá válásához, ugyanis ez történik, amikor megtapasztaljuk saját erőnket és ráébredünk a képességeinkben rejlő lehetőségeinkre.

Akik hozzám fordulnak, arra számíthatnak, hogy a múlton való agyalás helyett a Jelenbe érkezve megmutatja magát az út és felbukkan a megoldás. A coaching folyamatban olyan korlát vagyok, ami jelenlétével biztonságot ad; egyensúlyból való kibillenés, botladozás, akadozás esetén bele lehet „kapaszkodni”, de soha nem kényszeríti rá magát a lépcsőn felfelé – vagy éppen lefelé 🙂 – haladóra.

Nem veszem el sem a lehetőséget, sem a felelősséget a coachee-tól. Nem lépek helyette, hanem a Gestalt metódus alkalmazásával, új nézőpont behozásával saját energiájának aktivizálására inspirálom, amivel előrehaladást, fejlődést tud produkálni.

Szakmai életemben mindig is a fejlődés volt a fókuszomban, így boldog vagyok, hogy 13 év tanítói múlt és majd’ egy évtizedes vállalati humánerőforrás-fejlesztési területen eltöltött idő után tapasztalataimat és személyiségemet a coaching által állíthatom mások szolgálatába.

Bereczki Ágnes

Telefon: +36 70 432 0823
E-mail: agnesb212@gmail.com