Zárjuk együtt az évet egy tartalmas, inspiráló párbeszéddel a vezetésről és fejlesztésről!

Program:
18:00 Interaktív fórum a team coaching és szervezetfejlesztés nemzetközi tapasztalatairól (angol nyelven, igény esetén tolmácsolással)
Vendégünk: Marco Buschman vezetési tanácsadó, tréner, coach Hollandiából

MarcoBuschman
Marco közvetlen stílusú, tapasztalt szakember, aki szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadóként, trénerként és coachként tekintélyes nagyvállalatoknál teljesít megbízásokat. Emellett a Sir John Whitmore által vezetett Performance Consultants International munkatársa, és a legjelentősebb amerikai coachképzési intézmények (The Coaches Training Institute és Team Coaching International) oktatója.
A team coaching kiemelkedő szakértőjeként ezen az estén megosztja velünk legfrissebb tapasztalatait.

 

19:00 Vezetők a maszk mögött, avagy hogyan hagyjuk abba a színészkedést
Előadó: Borbély László üzleti coach, ismert színész 

Photo: Decemberi előadónk Borbély László, Magyarország egyetlen színészként is jól ismert praktizáló üzleti coacha, ismert tv- és színházi színész. </p><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
<p>16 évig vezette saját kommunikációs cégét, és kommunikációs és marketing tanácsadóként több vállalat, civil és állami szervezet munkáját segítette. 1997-2000 között ő ismertette meg Magyarországgal a pozitív gondolkodás erejét és felelősségét ilyen című rendezvénysorozatával és televíziós műsoraival. 2005 óta saját, önálló képzéseket tart. Fő szakterületei a vezetői kompetencia - és készségfejlesztés, az üzleti- és marketing tanácsadás, de kommunikációs trénerként is ismert.Miért izgalmas a színészi megközelítés? Hogyan sajátíthatja ezt el egy coach vagy vállalati vezető?
ACTOR’s coaching – avagy „Színház az egész világ…” – A VEZETÉS MINT MŰVÉSZET

„A világ vezető személyiségelemzői abból élnek, hogy maszkok mögé próbálnak látni és megkeresni a leghitelesebb szerepeket annak érdekében, hogy az “előadás” ( értsd: vezetői teljesítmény) minél integráltabb legyen, azaz minél hatékonyabban illeszkedjen a környezet elvárás-rendszerébe.
A színészi átélés, a hitelesség keresése az a folyamat, amelynek trükkjei és fortélyai saját személyiségünk mélyebb rétegeinek megismeréséhez vezetnek, amely a szemlélettől a cselekvésig változtatja meg eddigi eszközrendszerünket, és rázza fel a midlife krízisben gyakorta eltűnni látszó motivációnkat – játékká és izgalommá változtatva a vezetői rutint.”

Az előadást követően a résztvevők saját fejlődésüket helyezhetik középpontba:
– a Képzési csoportban a Lineo Consulting mutatja be a coachképzését az érdeklődőknek,
– a Mesterelme csoportban vezetői esetmegbeszélést tartunk csoportos coaching módszertannal, szakértő facilitátor közreműködésével,
– és személyes coaching kipróbálására és gyakorlására is lesz lehetőség, amelyet a helyszínen egyeztetünk az igényeknek megfelelően.

Az est végén ismét értékes szakmai nyeremények találnak gazdára együttműködő partnereink felajánlásával.

Részvételi díj: 3000 Ft.
A férőhelyek száma korlátozott.
Regisztráció: regisztracio@procoaching.hu

Helyszín: MOM Kulturális Központ (1124 Bp. Csörsz u. 18.)
Érkezés és regisztráció: 17:30-tól
A program kezdete: 18:00

Kövesse az eseménnyel kapcsolatos újdonságokat a Facebookon!

IMG_4437