16májusFB2

Sikeres nők egy férfias világban – Kerekasztal beszélgetés női vezetőkkel

Az est folyamán olyan női vezetőket szeretnénk bemutatni, akik maximálisan helyt tudnak állni egy-egy “férfiasabbnak” vélt iparágban és/vagy szerepkörben. Kíváncsiak vagyunk arra, milyen jellemző kihívásokkal találják szembe magukat és ezeken hogyan, milyen eszközökkel képesek úrrá lenni. Arra is ki fogunk térni, hogy a coaching eszköztár/személet hogyan támogatja mindezt a hétköznapokban.

Itt regisztrálhat: http://bit.ly/1ST1neQ

Vendégeink: 

  • Balogh Emese (Vitapress Kft.)
  • Bódi Krisztina (Marketing igazgató, Kométa ’99 ZRt.)
  • Kovács Zsuzsanna (Operációs Igazgató, Danone ECE)
  • Hartmann Krisztina (Szervezetfejlesztési és Képzési Igazgató, BDO Magyarország)

A program második felében rövid ismertető hangzik el a témához kapcsolódó „Csak nem terhes, Müller úr?!” c. könyvről (http://www.ccoach.hu/nok-karrier/).
A képzési csoport szekcióban a Karizmatikus előadó (www.karizmatikuseloado.hu) tréning program mutatkozik be. Az előadóktól könnyen és gyorsan alkalmazható gyakorlati tanácsokat is kapunk majd arra vonatkozóan, hogyan javítsuk előadásaink, beszédeink minőségét.

Itt regisztrálhat: http://bit.ly/1ST1neQ

Vendégeink részletesebb bemutatása: 

Balogh Emese: “ Édesapám 1989-ben alapította első cégét, mely még a mai napig is sikeresen működik, Vitapress Kft néven. Az évek során ebben, és a család által alapított társaságokban közgazdaként dolgoztam. Legismertebb cégünk jelenleg is az ország piacvezető ásványvizét gyártja. Ez utóbbiban levő üzletrészemet 2015-ben eladtam, jelenleg az ebből származó vagyonomat igyekszem tovább kamatoztatni. Szívesen segítem tanácsaimmal a fiatal vállalkozó hölgyeket akár mentorként, akár előadások formájában.”

Bódi Krisztina: Több, mint 20 éve dolgozik az FMCG szektorban, jelenleg marketing igazgatóként a Kométa ZRt.-nél. Karrierjében érdekesség, hogy sales-es és marketinges pozíciókat is töltött be, illetve ügynökségi oldalon is dolgozott. Végzettsége szerint kereskedelmi szakos közgazdász, project management specializációval.

Hartmann Krisztina: Szervezetfejlesztési és képzési igazgató a BDO Magyarországnál. Több éves felsővezetői, valamint vállalati tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Kutatóként részt vett a Lámpagyújtogatók c. motivációval és tehetség-menedzsmenttel foglalkozó film készítésében. 
Az elmúlt években küldetésévé vált, hogy megmutassa a szervezeteknek, hogyan tudnak jól törődni munkatársaikkal, és ezáltal, hogyan tudnak a munkatársak a legjobbik énjükkel hozzájárulni a vállalat sikeréhez.

Kovács Zsuzsanna: A Danone tejtermék üzletág közép-európai operációs igazgatója. Közgazdász végzettséggel egész eddigi karrierjét termelésben illetve ellátási láncban töltötte. 11 évet dolgozott a Mars Kft-nél különféle gyári (üzemgazdász, alapanyag beszerző, műszakvezető, termelési igazgató) illetve ellátási lánc pozícióban. 4 éve csatlakozott a Danone Kft-hez mint magyarországi ellátási lánc igazgató, majd regionálisan fokozatosan bővült a szerepköre. Szabadidejét 5 éves fiával tölti és a sok utazás mellett igyekszik hobbijára, a sportra is elég időt szánni.

Itt regisztrálhat: http://bit.ly/1ST1neQ

Időpont: 2016. május 23. 18:30 – 20:30 (érkezés: 18:00-tól)
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)
Részvételi díj: 3000 Ft. A PCE tagjainak a részvétel egész évben ingyenes. Az éves tagdíj 2016-ra márciusi belépéssel időarányosan 12 000 Ft. A tagságról további információ itt található.