májusFB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vendler Balázs, a Games for Business alapítója több, mint 9 éve foglalkozik vállalati folyamatok játékos eszközökkel való támogatásával. Cégével 2006 óta közel 60 játékprojektet valósított meg, mely során 640 ezer felhasználót motivált, oktatott és szórakoztatott. 2014-ben a Games for Business által fejlesztett PwC Multipoly az Év HR projektje lett. Az elmúlt években több tucat előadás, szakmai cikk és blogposzt kapcsolódik a nevéhez a témában, cége pedig többek között olyan ügyfeleknek szállít játékosított megoldásokat, mint a PwC Magyarország, az IT Services Hungary, az Aegon Biztosító és a Fornetti.

Az utóbbi években a gamification (játékosítás) egyre komolyabb szerepet tölt be a világ innovációs trendjei között. A játékosításra motiváló és elköteleződést kiváltó volta miatt a HR szakmában is felfigyeltek, és egyre gyakrabban alkalmazzák a folyamatok hatékonyságának növeléséhez. Hogyan lehet a játékból vett elemeket és mechanizmusokat a vállalati tanulásban is hasznosítani? Hogyan vonható be a felhasználó a tanulási folyamatba a gamification segítségével? Milyen azonnal bevezethető lehetőségeket rejt a játékosítás a szervezetek életében? Vendler Balázs előadásából mindenre választ kaphatunk.

Időpont: 2015. május 18. 18:30 – 20:30
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)

Részvételi díj: 3000 Ft. A PCE tagjainak a részvétel egész évben ingyenes. Az éves tagdíj 2015-re áprilisi belépéssel 13500 Ft. A tagságról további információ itt található.
Részvételi díj felsőoktatásban tanuló diákoknak és egyetemi tanároknak: 1000 Ft.

Regisztráció a rendezvényre az online jelentkezési lap kitöltésével

Kövesse a rendezvénnyel kapcsolatos híreket a Facebook-esemény oldalán!