Február 15-ei rendezvényünk vendége Dr. Buzády Zoltán, a Közép-Európai Egyetem (CEU Business School) professzora, szakterületei a Leadership és a Design Thinking.

Vezetésfejlesztési írásait számos nemzetközi folyóirat publikálta, esettanulmányaival pedig több szakmai versenyen ért el első helyezést. Zoltán felkérésünkre ezen a klubesten a vezetésfejlesztés egy innovatív módszerét mutatja be: A”Missing Link Discovered” c. könyv – melyben szerzőként Csíkszentmihályi Mihály is közreműködött – őszi teltházas bemutatójára nagyon sokan nem jutottak el, ezért most a lényeges gondolatok újból megismételjük. Az előadás fő témája a Flow-elmélet, és a Leadership szimulációs játékok összekapcsolása.

Ezt követően pedig a vezetés Abszorpciós-alapú keretrendszerét tekintjük át, melynek előnye, hogy sok jól ismert leadership technikával kombinálható: Az említett keretrendszert Zoltán számos Executive MBA-s hallgatója elsajátította és nagy sikerrel alkalmazza is vezetői munkája során.

 
Időpont: 2016. február 1518:30 – 20:30 (érkezés: 18:00-tól)
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)
Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1000 Ft) A PCE tagjainak a részvétel egész évben ingyenes. Az éves tagdíj 2016-ra februári belépéssel 16 500 Ft. A tagságról további információ itt található.