16szeptemberFB
ÉRTEM – a legfontosabb, amit vezetőként szeretnénk elérni. Megértetni magunkat a cégen belül, az üzleti partnerekkel és a külvilággal.

Arra szeretnék választ adni, hogy hogyan kommunikáljunk a munkatársakkal, a médiával hogy ugyanazt értsék, amit mi üzenni, mondani szeretnénk.

A hivatalos kommunikációt ma már sok esetben felülírja a párbeszéd, a közösségi média. Áttételesen mindenki a tv-ben beszél, kiszámíthatatlan, hogy melyik kijelentés kit ér el, így nem elég szóvivőket képezni, mindenki a saját cégének, életének bemondója, legfontosabb hírforrása.

Területek, amelyeket érinteni fogunk:

  • Belső és külső kommunikáció összemosódása
  • Nincs jó stratégia jó kommunikácó nélkül
  • Nincs ügyfélkezelés és értékesítés a megértés nélkül
  • Szaknyelv- konyhanyelv, azaz hitelesség és közérthetőség
  • Megváltozott média tér
  • Tehetségek kezelése, mert csak akkor jutunk előre ha őket megértjük, magunkat megértetjük velük

 

Időpont: 2016. szeptember 1918:30 – 20:30 (érkezés: 18:00-tól)
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)
Részvételi díj: 3000 Ft. A PCE tagjainak a részvétel egész évben ingyenes. Az éves tagdíj 2016-ra szeptemberi belépéssel időarányosan 6 000 Ft. A tagságról további információ itt található.
 
 
 
Kövessen minket LinkedIn-en is!

Az előadóról:

Holló Mártaholló márta

Kommunikációs tanácsadó, tréner

“Alapképzettségem jogász és televíziós szerkesztő, műsorvezető. 15 évig dolgoztam a médiában, alapító tagja és főszerkesztője voltam Magyarország legnézettebb napi magazin műsorának.   Az elmúlt 4 évben már a vállalati kommunikáció felé fordultam- trénerként, coach-ként és tanácsadóként dolgozom. Hiszem, hogy a folyamatos fejlesztés, tanulás elengedhetetlen, magam is most fejeztem be a CEU – Executive MBA képzését.”

A kommunikáció nem csodafegyver, csupán egy eszköz, amely ma már lételemünk, alapvető tudásnak kell lennie ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

„ A világnak az vagy, amit megmutatsz magadból” – ezt vallom, és ennek megalkotásában segítem a cégeket, szervezeteket, magánszemélyeket nap, mint nap.