PCE_FB-event_17-11-20

Szeretettel várunk a Professzionális Coaching Egyesület novemberi szakmai klubestjén!
Vendégeink: 
Balassa Levente – életegyensúly tanácsadó, professzionális sportolók mentális trénere.
Dr. Oszvald Péter – altatóorvos, aki több, mint három évtizeden át vezette a Tétényi úti kórház intenzív osztályát. 
Móricz János – tréner, egészségügyi szakember.

Vendégeinkkel Eperjesi Amina, a PCE egyik alapító tagja és Dr. Ludvigh Károly a PCE elnöke beszélget.
Jelentkezés:http://bit.ly/2iNZ3uj

Bátor, vagy vak? Lehet, ismerős ez a vicc: „Gazsi, te egy vak lovat adtál el nekem! Majdnem nekiment a szakadéknak! – Á, nem vák áz csák vákmerő!” Hogy mi köze ennek a viccnek a PCE november 20-i szakmai estjéhez? Az est témája alapján talán sejthető: Bátorság – hibázás, kockázatvállalás. 
Azt járjuk majd körül, hogy meddig tart a bátorság, hol kezdődik a túlzott kockázatvállalás, mit jelent a hibázás. Mi vakíthat el, mi az emberi tényező szerepe.
Szerencsés esetben egy szervezet, vállakozás ritkán kerül olyan helyzetbe, hogy a lét legyen a tét. Olyan is ritkán fordul elő, hogy mindent, vagy semmit helyzet álljon elő. Kockáztatás, hibázás viszont igen. Bátorság kell olyan döntések meghozatalához is, amelyek kisebb kockázatokkal járnak a fent említetteknél.
Három beszélgetőtársunk azonban olyan területről jön, ahol a egyetlen hibázás bukást jelenthet, vagy éppen emberi életbe kerülhet. Az ilyen kiélezett helyzetek tanulságait szeretnénk megismerni a velük folytatott beszélgetésből.

Jelentkezés:http://bit.ly/2iNZ3uj

Az est programja:
18.30 – Az est megnyitása, a téma felvezetése
18.35 – 18.50 Vendégeink rövid bemutatkozása, a témához való kapcsolódásuk
18.50 – 19.40 Kerekasztal beszéletés 
19.40 – 20.00 Szünet
20.00 – 20.35 Kérdések /válaszok, interaktív szekció
20.35 – Sorsolás, programzárás

Jelentkezés:http://bit.ly/2iNZ3uj

Vendégeink részletesebb bemutatása: 
Balassa Levente – életegyensúly tanácsadó, professzionális sportolók mentális trénere.
Olimpiai és világbajnoki érmes élversenyzőknek, illetve eredményes cégvezetőknek ugyanúgy meg kell küzdeniük a stresszhelyzetekkel, és az elbizonytalanodással, mint a szervezetek alkalmazottainak.
A kulcskérdés nem elsősorban az, hogy ki milyen technikákkal rendelkezik – hanem a hozzáállás: Igazán kimagasló teljesítményt csak a szilárd identitással, és kidolgozott értékrenddel felvértezett -, valamint fejlődés-szemlélettel rendelkező bátor “versenyzők” érhetnek el!

Dr. Oszvald Péter – altatóorvos
1960 – 2010-ig dolgozott a Tétényi úti kórházban, ahol 1965-2001-ig vezette az intenzív osztályt. Nyugdíjazás után még tíz évig dolgozott ugyanott, jelenleg vállalkozóként továbbra is különböző intézményekben aneszteziológusként végzi a munkáját.
Számos mentőorvosi és aneszteziológus konferencián ad elő és sok évig tanított a Hetényi Géza Egészségügyi Szakközépiskolában.

Móricz János – tréner, egészségügyi szakember
János bemutatkozása: “33 éve dolgozom az egészségügyben, az egészségügyi háttériparban. Az eddigi munkáim a prevenciótól a közvetlen sürgősségi ellátáson át, a rehabilitációig szinte a teljes ellátó rendszert átfogták. Mivel széles vertikumban végzek oktatói, tréneri munkát, a laikustól az egyetemi szintig, ezért az új eljárásokat, kutatási eredményeket is beépítem és alkalmazom a napi munkám során. Ez időnként konfliktusokat eredményez…
Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást (?!). A hobbim a fegyverekről szól. 14 éves korom óta foglalkozom sportlövészettel, majd az utóbbi időkben a vadászattal. Hogy fér össze az egészségügyi ellátás, a segítség adása a fegyverekkel, és az állatok „gyilkolásával”? Mit jelent(ett) a kockázatvállalás a mindennapjaimban? Erről beszélni kell…”

Részvételi díj: 5000 Ft. (Diákoknak 2500 Ft)
További információ rólunk: www.procoaching.hu
Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal kapcsolatban.

Köszönjük, ha hírünket viszed, és meghívónkat továbbítod kollégáidnak, ügyfeleidnek.
Várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A PCE szervező csapata