16márciusFB

Györffy Kinga: Add el(ő) magad!
Storytelling a magával ragadó üzleti kommunikációban

A storytelling/történetmesélés varázslatos erejű eszköz, de még a rutinos üzleti előadóknak is számtalan félelmük és előítéletük van vele kapcsolatban. Györffy Kinga ezeknek a félelmeknek és előítéleteknek a feloldási lehetőségeit mutatja meg, olyan eszközöket és technikákat kínálva, amelyek segítik a résztvevőket, hogy megtalálják, felépítsék és elmeséljék a saját történeteiket.

Az interaktív előadáson Kinga a következő témákat fogja érinteni:
– Miért fontos a történetmesélés az üzleti előadásokban?
– A történetmesélés nem azonos a sztorizgatással!
– Mit tud a történet, amit nem tud a puszta tény, adat?
– Melyek a történetmesélés során elkövetett tipikus hibák?
– Melyek a történet forrásai és típusai?
– Milyen a jól elmesélt történet?
– A történetmesélés képessége fejleszthető! Hogyan?

Előadó: Györffy Kinga, a Personal Brand Institute tanácsadó-trénere. Egyetemi oktató.

Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tíz évben több száz felső- és középvezető, startupper, valamint egyetemista fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. A 2015-ös Imagine Cup innovációs világverseny döntőjében közönségdíjat nyert Mistory nevű magyar csapat felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes kötetek társzerzője. “Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. Ez az első magyar könyv, amely részletesen tárgyalja a storytelling, vagyis a meggyőzési célú történetmesélés témáját.

Időpont: 2016. március 2118:30 – 20:30 (érkezés: 18:00-tól)
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)
Részvételi díj: 3000 Ft. A PCE tagjainak a részvétel egész évben ingyenes. Az éves tagdíj 2016-ra márciusi belépéssel időarányosan 15 000 Ft. A tagságról további információ itt található.