40 kérdés a motivációvesztésről – Sztorik az érzelmekről, kultúráról és a mélyről.

2018 utolsó klubestjének első felében az érzelmek és kultúrák, a motivációvesztés összefüggéseit vizsgáljuk meg. Megismerkedünk a vállalati vitalitás fogalmával, és ehhez kapcsolódóan a motivációt, motivációvesztést, szélsőséges esetben akár kiégést is előidéző szervezeti tényezőkkel.
Előadóink nap mint nap, működő szervezetekben vizsgálják ezeket a kérdéseket Vállalati Vitalitás Index felmérésük segítségével. Olyan valós példákat, sztorikat és tanulságokat fognak megosztani velünk, amelyeket saját gyakorlatunkba is átültethetünk.
Az est második felében, – immár hagyomásnak mondható módon, – interaktív csoport(ok)ban történő feldolgozással az attitűdök és az ünnep a szervezetben témakörét vesszük nagyító alá.
Ünnepi meglepetéssel is készülünk nektek, hiszen közeleg a karácsony, és egy másik neves évforduló is aktuális a PCE életében…

Vendégeink: Borbély László, színészi múlttal rendelkező coach, szervezetfejlesztő és Békési Gábor MBA szervezetfejlesztő, vállalatgazdasági tanácsadó.

Jelentkezés: http://bit.ly/2QM8GMK

A 2018-19 évad előző estjeihez hasonlóan most is interaktív, a résztvevők véleményét, tudását felhasználó módon dolgozzuk fel témánkat.

Előadóink részletesebb bemutatása:

Borbély László: Színész múltjából hozott előadókészségét és márkaépítésben szerzett másfél évtizedes tapasztalatait is hasznosítja, 17 év saját cégvezetői múlttal, több, mint 10 éve szervezetfejlesztőként és üzleti coachként segíti különböző szervezetek vezetőit, ezt támogatja vlogja, a www.laszloborbely.coach .

Békési Gábor (MBA): Multinacionális és magyar vállalatoknál szerzett 20 év értékesítési, 15 év vezetöi és 10 év tréner/tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Egyetemi oktató a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi marketing tanszékén. Vezetési tanácsadóként kis-, közép- és nagyvállalatok vezetőit támogatja. A dolgozói attitűdkutatás szakértője.

Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft) 2018-ban tagdíjfizetést teljesítő tagjainknak részvételi díj mentes.

Jelentkezés: http://bit.ly/2QM8GMK

Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatban.

Köszönjük, ha hírünket viszed, és megosztod az eseményt, elküldöd a linket barátaidnak, munkatársaidnak, ismerőseidnek! Várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A PCE Vezetősége