ábrahámFB

 

A stressz szerepe az agyműködésben: mi segíti döntéseinket a mindennapokban? – Interaktív workshop

Az esemény meghívója itt letölthető.


Melyek az agyműködésünket befolyásoló legfontosabb tényezők? Milyen hatással van az agyműködésünkre a stressz? Milyen mértékű stressz szükséges a hatékony agyműködéshez, és mekkora mértéktől káros a stressz? Hogyan tudjuk megkülönböztetni egymástól a jótékony és a káros stresszt? Hogyan tudjuk irányítani ezeket a hatásokat a döntési mechanizmusaink optimalizálásához?

Az interaktív workshopon első kézből értesülhetsz a stressz témakörében tett legfrissebb tudományos felfedezésekről, és támpontokat kapsz, hogyan viszonyulj tudatosabban a nap mint nap megélt stresszhez. Az izgalmas gyakorlatok segítségével saját élményeken alapuló felismerésekhez is jutsz majd. István lenyűgöző tudása, élvezetes előadásmódja és képessége, hogy tudományos eredményeket laikusok számára is érthető formába öntsön, garancia arra, hogy miközben új ismeretekkel gazdagodsz, egyben jól is fogsz szórakozni!

Tanulj a stresszről másképp, egy agykutató szemszögéből!

Előadó: Dr. Ábrahám István neuroendokrinológus A PTE ÁOK Élettani Intézetének egyetemi docense, az MTA Molekuláris Neuroendokrinológia Kutatócsoport vezetője, a PTE Idegtudományi Centrum elnöke, az Új-Zélandi University of Otago Neuroendokrinológiai Központjának munkatársa, a Kyoto University vendégprofesszora


Részvételi díj: 9500 Ft, PCE tagoknak kedvezményesen csak 4750 Ft. Diákkedvezmény: 20%
A tagsági díj 2015. évre 18.000 Ft.
A tagságról további információ itt.

Helyszín: La Prima Fashion Hotel Budapest
Időpont: 2015. január 29. csütörtök 17:30 – 20:30 

Gyere, és hívd el érdeklődő ismerőseidet is!
Tegyünk közösen a coaching népszerűsítéséért!

Jelentkezés: regisztracio@procoaching.hu

Szeretettel várunk!

Facebook esemény

Kövess minket LinkedIn-en is!