PCE_FB-18-09 -17est
Mint már értesülhettetek róla, a 2018/19-as évadban egyesületünk havi rendszerességű szakmai estjein a szervezeti kultúrák kérdéskörét járjuk majd alaposan körbe, méghozzá résztvevőink aktív közreműködésével.

Évadnyitó estünk célja, hogy térképet adjon a szervezeti kultúrákban való eligazodáshoz. Megismerkedünk különböző szervezeti kultúra tipológiákkal, illetve meghívott vendégünk, Toarniczky Andrea PhD egyetemi adjunktus segítségével betekintést nyerhetünk a témához kapcsolódó legújabb kutatási ereményekbe.
Előadásának címe: Szervezeti kultúra: szervezeti iránytű vagy érzelmi vakfolt?!

Az interaktív beszélgetés célja a szervezeti kultúrára vonatkozó legújabb kutatási eredmények megismerése és saját élmény alapú megértése. A beszélgetés fókuszában a szervezeti kultúra különböző megközelítései, a kapcsolódó fejlesztői kérdések, eszközök állnak. Kiemelt figyelmet fordítunk az erős szervezeti kultúrára, identitásszabályozó hatására, valamint rávilágítunk az erős kultúra és kultusz közötti különbségekre, és ez utóbbiak romboló hatására. A beszélgetést az egészséges szervezeti kultúra fogalmával zárjuk – kialakításának és fenntartásának lehetőségeiről, kapcsolódó fejlesztői eszközökről.

Regisztráció: http://bit.ly/2Q0qSPy

Előadónk részletesebb bemutatása:
Toarniczky Andrea PhD egyetemi adjunktus a Budapesti Corvinus Egyetem, Szervezeti Magatartás tanszékén, ahol Szervezeti Magatartást, Szervezeti Kultúrát, Diverzitásmenedzsmentet tanít, valamint csapatépítő és önismereti tréningeket tart mester és posztgraduális diákok számára, magyarul és angolul. Fizikus és közgazdász végzettségét a “Babes-Bolyai” Tudományegyetemen szerezte (Kolozsvár, Románia). 2012-ben szerezte meg doktori fokozatát a BCE-n (Budapest, Magyarország). Kutatási érdeklődése a szervezeti szocializáció és karrierváltások során történő identitásfejlődéshez, valamint a diverz csoportok alternatív karrierjéhez kapcsolódik. Andrea több nemzetközi és hazai kutatásban vett részt (pl. munkavállalóbarát szervezetek Magyarországon, megváltozott munkaképességű munkavállalók szervezeti integrációja, pályakezdők szakértői identitásának fejlesztése, stb.). Tanulmányai magyar szakmai folyóiratokban jelentek meg, valamint nemzetközi konferenciakötetekben. Oktatói és kutatói munkássága mellett vezetői önismereti tréningeket tart, és coachként karrierváltókat támogat a változ(tat)ási folyamatukban.

Tarts velünk és kövesd végig programsorozatunkat! Garantáljuk, hogy hasznos felismerésekkel, a gyakorlatban is alkalmazható tudással és tapasztalatokkal gazdagodsz!

Regisztráció: http://bit.ly/2Q0qSPy

Időpont: 2018.09.17. 18:30-21:00 (Érekezés 18:00-tól! Kérjük, gyertek időben, hogy pontosan tudjunk kezdeni.)

Helyszín: EÖTVÖS 10 KÖZÖSSÉGI ÉS KULTÚRÁLIS SZÍNTÉR, 1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft) 2018-ban tagdífizetést teljesítő tagoknak részvételi díj mentes.