PCE_FB-18-09 -17est
Mint már értesülhettetek róla, a 2018/19-as évadban egyesületünk havi rendszerességű szakmai estjein a szervezeti kultúrák kérdéskörét járjuk majd alaposan körbe, méghozzá résztvevőink aktív közreműködésével.

Évadnyitó estünk célja, hogy térképet adjon a szervezeti kultúrákban való eligazodáshoz. Megismerkedünk különböző szervezeti kultúra tipológiákkal, illetve meghívott vendégünk, Toarniczky Andrea PhD egyetemi adjunktus segítségével betekintést nyerhetünk a témához kapcsolódó legújabb kutatási ereményekbe.
Előadásának címe: Szervezeti kultúra: szervezeti iránytű vagy érzelmi vakfolt?!

Az interaktív beszélgetés célja a szervezeti kultúrára vonatkozó legújabb kutatási eredmények megismerése és saját élmény alapú megértése. A beszélgetés fókuszában a szervezeti kultúra különböző megközelítései, a kapcsolódó fejlesztői kérdések, eszközök állnak. Kiemelt figyelmet fordítunk az erős szervezeti kultúrára, identitásszabályozó hatására, valamint rávilágítunk az erős kultúra és kultusz közötti különbségekre, és ez utóbbiak romboló hatására. A beszélgetést az egészséges szervezeti kultúra fogalmával zárjuk – kialakításának és fenntartásának lehetőségeiről, kapcsolódó fejlesztői eszközökről.

Regisztráció: http://bit.ly/2Q0qSPy

Előadónk részletesebb bemutatása:
Toarniczky Andrea PhD egyetemi adjunktus a Budapesti Corvinus Egyetem, Szervezeti Magatartás tanszékén, ahol Szervezeti Magatartást, Szervezeti Kultúrát, Diverzitásmenedzsmentet tanít, valamint csapatépítő és önismereti tréningeket tart mester és posztgraduális diákok számára, magyarul és angolul. Fizikus és közgazdász végzettségét a “Babes-Bolyai” Tudományegyetemen szerezte (Kolozsvár, Románia). 2012-ben szerezte meg doktori fokozatát a BCE-n (Budapest, Magyarország). Kutatási érdeklődése a szervezeti szocializáció és karrierváltások során történő identitásfejlődéshez, valamint a diverz csoportok alternatív karrierjéhez kapcsolódik. Andrea több nemzetközi és hazai kutatásban vett részt (pl. munkavállalóbarát szervezetek Magyarországon, megváltozott munkaképességű munkavállalók szervezeti integrációja, pályakezdők szakértői identitásának fejlesztése, stb.). Tanulmányai magyar szakmai folyóiratokban jelentek meg, valamint nemzetközi konferenciakötetekben. Oktatói és kutatói munkássága mellett vezetői önismereti tréningeket tart, és coachként karrierváltókat támogat a változ(tat)ási folyamatukban.

Tarts velünk és kövesd végig programsorozatunkat! Garantáljuk, hogy hasznos felismerésekkel, a gyakorlatban is alkalmazható tudással és tapasztalatokkal gazdagodsz!

Regisztráció: http://bit.ly/2Q0qSPy

Időpont: 2018.09.17. 18:30-21:00 (Érekezés 18:00-tól! Kérjük, gyertek időben, hogy pontosan tudjunk kezdeni.)

Helyszín: EÖTVÖS 10 KÖZÖSSÉGI ÉS KULTÚRÁLIS SZÍNTÉR, 1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Részvételi díj: 3000 Ft. (Diákoknak 1500 Ft) 2018-ban tagdífizetést teljesítő tagoknak részvételi díj mentes.

PCE_FB-event_18-05-28

További részletek hamarosan, jelentkezés: https://bit.ly/2IOe669

Vezetés golyózáporban?

Az extrém stressz hatása az egyéni és csapatteljesítményre

Áprilisi Szakmai Fórum a PCE szervezésében

Vendégeink:
Szakmáry András, okleveles pszichológus, biztonság –és védelempolitikai szakértő
Végh József, kriminálpszichológus, szervezetfejlesztő, tréner, coach

 

Szeretettel várunk a Professzionális Coaching Egyesület áprilisi szakmai klubestjén:

Időpont: 2018. április 23., hétfő 18:30 – 21:00
Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér, 2. emelet (1067 Budapest, Eötvös utca 10., az Oktogontól 2 percre)

“Vigyázat! Lőnek!”
Ugye vezetőként nem nagyon szeretnénk ilyen figyelmeztetést hallani?
Bármennyire is kiszámíthatatlan, változó az üzleti környezet, ilyen helyzetbe azért nem nagyon kerül a legtöbb vezető.
Ugyanakkor a stressz-szintet tekintve sok helyzet van, amikor nagyon magas stressz állapotban, kevés információ birtokában kemény üzleti döntéseket kell hozni. Nincs idő fontolgatni, nincs idő minden lehetséges kimenetet elemezni. 
Ezért tanulhatunk azoktól, akik ismerik a golyózáporos döntési helyzeteket, amikor hatalmas stressz terhelés mellett szó szerint életbe vágó döntéseket kell hozni.

“Vezetés golyózáporban”
Ezt a címet adtuk áprilisi szakmai estünknek. Két vendégünk jártas mind az üzleti, mind a valós fegyverek golyózáporos konfliktusaiban.
Gyertek és tanuljunk együtt tőlük! Arról, hogy milyen tanulsággal szolgálhat a akár a golyózáporral tarkított konfliktus kezelés, akár a túsztárgyalás tapasztalata, módszertana az üzleti, szervezeti világ vezetőinek!

Jelentkezés: az online regisztrációs lapon keresztül.

Tervezett program:
18:00  Érkezés
18:30  Köszöntés, vendégeink bemutatkozása egy-egy “extrém” sztori segítségével 
18:50  Szakmáry András és Végh József előadása – Hogyan hat az extrém stressz az egyénre és a csapatra?
19:20  Interaktív rész a közönség bevonásával – de golyózápor nélkül
19:40  Szünet
20:00  Interaktív rész a közönség bevonásával – de golyózápor nélkül
20:30  Sorsolás, programzárás

Az est végén értékes szakmai nyeremények találnak gazdára együttműködő partnereink felajánlásával!

Vendégeink részletesebb bemutatása: 

Végh József klinikai szakpszichológus, az Európai Lélektani Intézet vezető trénere, szervezetfejlesztő, coach. Nyolc évet töltött a rendőrség terrorelhárító szolgálatának berkeiben, lélektaktikai és rendőrségi válságkezelési tréningeket kidolgozva és tartva. 
Kutatási területe az extrém stresszhelyzetek kezelése. Rendszeresen találkozhatunk vele TV műsorokban is, mint kriminálpszichológiai szakértő. Európa-szerte tart rendőrségi válságkezelési, túsztárgyalási tréningeket, közreműködik fedett nyomozók képzésében. Trénerként és szervezetfejlesztőként a versenyszférában és a közigazgatásban is tevékeny. Korábban találkozhattunk vele a PCE szakmai estjén is.
 
Szakmáry András trénerként és coachként dolgozik. Az élet nagyon sok területén kipróbálta már magát. Sokszor került veszélyhelyzetbe, dolgozott veszélyes területen, háborús övezetben. Lehetősége adódott, hogy behatóan vizsgálja az emberi viselkedést extrém helyzetekben, számos esetben tudományos módszerekkel. Ez motiválta, hogy mélyebben megismerje az emberi működés szabályszerűségeit – így pszichológus lett. Szakmai munkáját és szemléletmódját a humanisztikus pszichológia irányzata határozza meg. Vallja, hogy mindenki rendelkezik a változtatáshoz és fejlődéshez szükséges képességekkel és energiákkal. Izgalmasnak tartja ezen képességek kibontakozását, a szükséges energiák felszabadulását. Szívesen kíséri azoknak a tanulási folyamatát, akik megtisztelik bizalmukkal.
Trénerként jelentős tapasztalatot szerezett az emberi viselkedésről, vezetésről, egyéni és csapatteljesítményről szélsőséges helyzetekben. 

Csak a golyózápor lehet szélsőséges helyzet? Nem is hinné hányszor kerül Ön is „golyózáporba” a mindennapokban. Helyzetekbe, melyeket szélsőségesnek ítél. 

Szakmáry András számos veszélyhelyzetben megfordult és valamit jól csinált, mert itt lesz Végh Józseffel együtt és szívesen megosztja velünk gondolatat arról a „valamiről”! A lehetőség adott mindazok számára, akik eljönnek a Professzionális Coaching Egyesület áprilisi szakmai estjére! Ugye találkozunk?

Jelentkezés: az online regisztrációs lapon keresztül.

Részvételi díj: 3000 Ft. (Nappali tagozatos diákoknak 1500 Ft.)

További információ rólunk: www.procoaching.hu

Még nem követed Facebook oldalunkat?… pedig érdemes, mert sok érdekes tartalmat osztunk meg a coachinggal és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatban.
 
Köszönjük, ha hírünket viszed, és meghívónkat továbbítod kollégáidnak, ügyfeleidnek.