Pottok Judit HR Business Partner vagyok egy multinacionális nagyvállalatnál – másodállásban business coach. Az International Coach Federation által akkreditált business coach képesítésemet a Coach Akadémián szereztem.

Több éve segítem partnerként üzleti vezetők működését. Sokféle emberrel, helyzettel, dilemmával találkoztam. Jelenleg két coach kollégámmal együttműködésben dolgozom azon, hogyan lehet az Y generációsok speciális igényeit figyelembe véve újszerűen megközelíteni a business coachingot. (A témáról bővebben itt: www.y2ycoaching.hu) Ezen kívül szívesen dolgozom fiatal vezetőkkel, akik most szerzik első tapasztalataikat a menedzsment eszközök gyakorlati alkalmazásában, részt veszek a Fiatal Utca (www.fiatalutca.hu) pályakezdőket támogató kezdeményezésében; és a jövőben szeretnék komolyabban elmélyedni a kimondottan támogató szakmákat végzők (pl.: HR vezetők és szakemberek) business coachingjában is.

HR-esként és coachként is abban hiszek, hogy elsősorban emberek vagyunk, akik akkor tudnak sikeresen együttműködni, ha jól bánnak egymással. Mi kell ehhez? Az, hogy saját magunkkal jól bánjunk, és ha ez már megy, akkor figyeljünk oda másokra is. A coaching folyamat számomra egy olyan minőségi, partneri kapcsolat két ember között, amelynek során mindenképpen bekövetkezik a változás. Benned, a látásmódodban, a szokásaidban, a környezetedben, és még ki tudja… A kérdés csak az, belevágsz-e?

E-mail: judit.pottok@y2ycoaching.hu

Telefon: +36 30 827 0164