Kövesdi Mátyás vagyok, szeretettel köszöntelek az adatlapomon!

20 éve dolgozom aktívan multinacionális nagyvállalatoknál, ebből 15 év vezetői tapasztalattal rendelkezem. Korábban nagy létszámú operációt (650)fő és az elmúlt években kisebb stratégiai tanácsadó csapatokat vezettem HR, Folyamatfejlesztés és Customer Experience területeken. Közben szenvedélyemmé vált a coaching, a mentoring és a szervezetfejlesztés illetve a tanulás maga. Coachként a KPMG Executive Coach és Mentor Akadémián végeztem, LAB Profile Practitioner vagyok, Folyamatban az ACC akkreditációm, illetve Tréner, Team Coach Facilitátor képzésen is fejlesztem magam. 2014-ben Mentor OSCAR pályázaton – egyéni kategóriában, II. helyezést értem el (pályázatom 4 korábbi mentoráltam ajánlása alapján)
Üzleti területen is több szakmai díjjal is büszkélkedem: 2010; 2011 Best of Call Centers / GFK A legjobb ügyfélszolgálat szakmai díja, egymást követő két évben.

Kifejezetten üzleti területen foglalkozom mentorálással és coaching-al és alkalmanként tanácsadói feladatokat is elvállalok. Ügyfeleim elsősorban TELCO/IT: Középvezetők és Felsővezetők, Csoportvezetők és vezetői pályára készülők. Magyarul és angol nyelven is dolgozom. Rólam mondták:

“Feltételek nélkül támogattál és támogatsz abban, hogy napról napra tökéletesedjek személyiségemben munkámba és, hogy érjem el a képességeim csúcsát.”

“Felismertem ki vagyok, mit akarok, tudatossá tettél és ami nekem az egyik legfontosabb dolog, hogy miközben fejlődök és közelítek a támogatásoddal ama csúcshoz végig hiteles maradtam és tudok maradni. “

Kövesdi Mátyás

E-mail: info@kovesdimatyas.hu
Honlap: kovesdimatyas.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/kovesdimatyascoach
LinkedIn oldal: https://www.linkedin.com/in/kovesdimatyas