Forgács RitaSzervezetfejlesztési és csoportos fejlesztési szakértő, coach jelölt

Közel 4 éve dolgozom multinacionális vállalatokban szervezet- és csoportos fejlesztési szakértőként. Munkásságom során először belekóstoltam a külsős tanácsadás világába, majd megfordultam a gyógyszeriparban, a kiskereskedelemben és a telekommunikációs szektorban is. Az eltérő tapasztalatok hozzásegítettek, hogy gyorsan átlássam a különböző iparágak jellemző szervezeti kultúráját, és a külső szemlélő objektivitását megtartva segíthessem a vállalatokat, munkacsoportokat és az egyes munkavállalókat a felmerülő problémák megoldásában.

Belsős tanácsadói munkám mellett 2015 januárja óta dolgozom a Professzionális Coaching Egyesület operatív csapatában. Az egyesületnek köszönhetően számos fejlesztési és menedzsment témakört volt lehetőségem megismerni, tanácsadói tudásomat mindig naprakészen tudom tartani. Rendezvényeink során rendszeresen vállalok workshop facilitátori szerepet is.

Fejlesztői hitvallásom, hogy az emberi interakciók során nem létezik objektív igazság, csak a valóság szubjektív lenyomata. Ez az, ami mentén segítek az ügyfeleimnek más perspektívákból is ránézni az eseményekre. A fejlesztési folyamat során támogató, biztonságos légkörben teremtjük meg közösen a lehetőséget, hogy az ügyfél az eddigi tapasztalataiból merítve, azokat átdolgozva a korábbiaknál sikeresebb, adaptívabb viselkedési stratégiákat sajátítson el.

Munkám során többféle lélektani irányzat eszköztárával dolgozom (TA, kognitív és sématerápiás megközelítések).