Dr. Ludvigh Károly elnökAz idén 25 éves Stratego Kft. tulajdonos-ügyvezetőjeként jó 30 éves pszichoterapeuta, 25 éves tréneri, 20 éves szervezet-fejlesztő tanácsadói tapasztalattal rendelkezem, és 17 éve gyakorlom és képzem magam az Executive és business coaching területén; az ICF 2015-ös, „Az Év Coacha” díjazottja vagyok.

Lélektani alapképzettségeim mellé MBA, Változás és válság-menedzsment posztgraduális és egyéb, változatos módszer-specifikus tanulmányok társulnak.
Nagyvállalati, illetve multinacionális környezetben eltöltött éveim során szerzett alkalmazotti – vezetői, értékesítési – saját-élményeim az általam nyújtott szolgáltatások „vevői oldal”-ának megértését nagyban segítik. A PCE elnökeként 2017 tavasza óta tevékenykedem.

A PPKE BTK Társadalom- és Szervezetpszichológia szakirány mesterképzős hallgatói számára egy éve tanítom a Tréning kódszertan és a Szervezetfejlesztés tárgyakat, illetve vezetem az Intézményi megfigyelés kurzusát coaching, illetve szupervízió módszertannal.
Legkedvesebb területem a változás; a változás rendszerben – közeli és távoli összefüggésekben – való megközelítése, illetve a változás és a tanulás az egyén és a szervezetek kölcsönhatásában: hogyan tükröződik az egyén a rendszerben és viszont, és hogyan formálja egyik a másikát.

A jungi értelemben vett árnyék a szervezetekben is jelen van; és, ha elsőre nem is látszik: része és alakítója a rendszer egészének.
Széleskörű, változatos módszertani jártasságom révén a határterületeken is jól tájékozódom és működöm, így speciális szükség esetén képes vagyok az emberi és a szervezeti vonatkozásokat akár együtt is hatékonyan érzékelni, kezelni. Ez Ügyfeleim és a magam számára is nagy szabadságot biztosít: az adott feladathoz a leghatékonyabb eszközöket, a leginkább testreszabott megoldásokat választhatjuk.

Nagy szerencse, hogy szeretek tanítani: abba a korba léptem, amikor a tanítás már kifejezetten életfeladat lehet.
A többi szabályos: család, már – szinte – felnőtt gyerekek, kutyák, futás, zene. Ha idő van, minden van…

Dr. Ludvigh Károly

Telefon: +36 30 934 9998, Email: ludvigh.karoly@stratego.hu

Honlap: www.stratego.hu

LinkedIn profil