Dr. Gogolák Zoltán ACCCoach hitvallásom, hogy a coaching mindenkinek segítséget jelenthet, aki önszántából akarja a változást, aki elismeri, hogy segítséggel könnyebben, gyorsabban lehet tovább lépni és aki akarja a coachingot.
Ezért olyan vezetőkkel, vállalkozás tulajdonosokkal, magánszemélyekkel dolgozom, akik változni, változtatni, fejlődni, vagy fejleszteni akarnak. Magukat és szervezetüket, vállalkozásukat egyaránt.

Hiszem, hogy egy szervezet megváltoztatása a vezetők változása nélkül hatékonyan nem lehetséges. Munkámat olyan coachként, változás menedzserként, szervezetfejlesztőként végzem, aki az emberre és a folyamatokra is koncentrál. A coaching nem a cél, hanem az eszköz a változásban.

Elsősorban az üzleti és vezetői coaching területén vállalok megbízásokat, de kis számban life coaching esetekkel is foglalkozom.
A szervezetfejlesztésben a folyamat elemzést, a szervezeti és kommunikációs hálózatelemzést, vízió vezérelt stratégia tervezést alkalmazom. A coaching kiegészíti mindezt, segít a vezetőknek, hogy megtalálják azt az utat, amelyen a leghatékonyabban lehet haladni a szervezeti és egyéni célok felé.

A szervezetfejlesztésben is coaching szemléletű megközelítéssel vezetem az interjúkat, workshopokat: a személyek, csapatok saját erőforrásait tárjuk fel és használjuk az eredmények, a változások elérésére.

Pályámat a természettudományokban kezdtem, 10 éves tudományos kutatói munka után váltottam a versenyszférába.
Kezdetben kommunikációs, direkt kommunikációs, majd üzletfejlesztési projekteken dolgoztam vállalkozóként. Ezt követően egy piacvezető cég igazgatóságában dolgoztam 6 évig, majd saját tanácsadó céget alapítottam 2002-ben (interim menedzserként még 4 évig továbbra is igazgatósági feladatokat ellátva). Széleskörű vezetési tapasztalatokat szereztem különféle méretű, a legkülönfélébb területeken működő vállalkozásokban, szervezetekben.

Jelenleg általában nagyobb szervezetek folyamataival, stratégiájával foglalkozom, coaching módszereket használva a szervezetfejlesztésben, illetve vezetői és üzleti coaching üléseket tartok. 2018-tól A Motivációs Térkép Partnerek tagjaként egyéni és szervezeti szinten is használom a Motivációs Térkép tesztet a coaching és a szervezetfejlesztés támogatására.

Fontosnak gondolom saját fejlesztésemet, a folyamatos tanulást, mert csak így tudom az ügyfeleket a legjobban támogatni céljaik elérésében. Ezért rendszeresen veszek részt konferenciákon, workshopokon, tréningeken, szupervíziókon.

Aktív szerepet vállalok a Professzionális Coaching Egyesület vezetőségében, illetve a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének Minősítési és Képzési Tanácsadó Testületének tagja vagyok. Saját coaching eszközt is fejlesztettem Coaching by Bible – Coaching Bibliával -elnevezéssel.

Telefon: +36 70 540 96 54

E-mail: gogolak@gogolak.hu

LinkedIn