Közel 20 év szakmai tapasztalat áll mögöttem multinacionális (FMCG) vállalati környezetben, amiből tizenhárom évet felsővezetőként töltöttem el magyar és nemzetközi vezetői team-ek tagjaként marketing és HR területen.

Vezetőként mindig is inspirált munkatársaim támogatása, fejlesztése.

Szakmai pályafutásom és a magánéletem során szerzett legfontosabb felismerésem, hogy önismeretünk, képességünk az önreflexióra a legfontosabb kulcsa sikerünknek és boldogságunknak.

Coachként hiszek abban, hogy mindenkinek megvannak a szükséges képességei és belső erőforrásai az életében felmerülő kihívások sikeres megoldására. Hiszem, hogy a nehézségek, kihívások, megoldhatatlannak tűnő dilemmák valójában lehetőségek a továbbfejlődésre, a mélyebb önismerettel és tudatossággal működő személyiség kialakítására.

A coaching remek segítő eszköz ahhoz, hogy az egyént kísérje ezen az úton, a tanulási folyamatot hatékonyabbá és gyorsabbá tegye. Egy coaching folyamat során megváltozik hozzáállásunk a gondjainkhoz, környezetünkhöz és tisztán látjuk, mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.

A coaching számomra út a szakmai és emberi kiteljesedés felé.

 

 

Döbrösy Eszter

Honlap: www.eszterdobrosy.com