Csekovszky_AnnaKözgazdászként végeztem, majd a munkám vitt Svájcba, ahol immár felnőtt fejjel, pályamódosítóként pszichológus végzettséget szereztem karrier tanácsadás szakirányon. Ez a saját tapasztalatom is segít jobban megérteni karrier dilemmákkal küszködő ügyfeleimet és támogatni őket a változásban. Később szinte adta magát, hogy az üzleti coaching felé forduljak, ami jó ötvözete mindannak, amiben jártas vagyok: emberi problémák megoldása üzleti környezetben. Munkám során a pszichológusi segítő-támogató módszereket ötvözöm a coaching jövőre, megoldásokra irányuló, előrevivő eszközeivel. Számomra a legmotiválóbb szakmai kihívás, hogy ügyfeleimet a legjobb tudásommal kísérjem azon az útszakaszon, amelyet közösen teszünk meg, segítsem őket erőforrásaik, értékeik felismerésében és saját lehetőségeik tágításában.

Főbb szakterületeim a karrierfejlesztés, vállalkozóvá válás, munkahelyi elakadások, önismereti fejlődés és önbizalom-építés. Karrier tanácsadóként, coachként dolgoztam már multinacionális, kkv és állami szektorban tevékenykedő ügyfelekkel is. Magyarul és franciául egyaránt vállalok megbízásokat.

Szerencsésnek tartom magam, mert a munkám a szenvedélyem is egyben, ezért kifejezetten élvezem a képzésre, szakmai tudásom fejlesztésére szánt időt. Jelenlegi célom, hogy pszichológus diplomámon túl coachként is tegyek a végzettségem elismeréséért az ICF akkreditáció megszerzésével.