B_Zs_PCE

Coach, értékesítési tréner

Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”. Weöres Sándor

A küldetésem Weöres Sándor egy mondatában.

Hivatásom a meghallgatás és a segítő kérdezés, szakterületem az értékesítők, értékesítéssel foglalkozók coaching támogatása.

Coachként abban nyújtok támogatást a hozzám fordulónak, hogy ő saját maga találja meg a legjobban foglalkoztató problémájára az adott élethelyzetében a számára legkedvezőbb megoldást – legyen szó akár szakmai, akár magánéleti dilemmáról, támogatóként addig kísérem, még rá nem lel arra a bizonyos belső létrára. Számomra a coaching ezért is a kérdezés művészete!

Hivatásomhoz is kérdéseken át vezetett az út.

Mindig is foglalkoztatott az a gondolat, hogy mitől képes egyik ember a legnehezebb helyzeteiből is talpra állni és haladni, ám miért van az, hogy a másik viszont komoly nehézségként éli meg a mindennapjait? Mitől sikerül az egyiknek és miért nem a másiknak? És egyáltalán, hogy is van ez? Lehet változtatni, fejlődni, erősödni? És ha igen, akkor hogyan? És van ehhez segítség? Én hogy segíthetek? Magamnak feltett kérdések hosszú sora… és innen már csak egy ugrás volt rátalálni a coachingra, mint a segítségnyújtás egy formájára.

Az üzleti életben szakmai tapasztalatot az értékesítés és marketing területen szereztem közel húsz éven keresztül. Bárhol is dolgoztam, mindig eladtam valamit: kezdetben egészségügyi bútorokat árultam, majd kerámia és üvegtárgyak értékesítését felügyeltem, később pedig nyomtatott kiadványokat és online hirdetési felületeket értékesítettem, későbbi vezetőként pedig kollegáimat irányítva, mégis együtt edződtünk a média-értékesítés harcterén.

Értékesítési (sales)coachként hitvallásom, hogy az értékesítés, az értékek közvetítése igenis szerethető hivatás! Minden nehézségével együtt sok siker-, és örömforrást jelentő munkavégzést biztosít.

Szeretném, hogyha minél többen megtapasztalnák a coaching erejét, ezért is csatlakoztam az ICF Jószolgálati Programjához. Az idén második alkalommal dolgozom civil szervezetek képviselőivel.

Bakai Zsóka

Telefon: +36 20 9287405
E-mail: bakaizsoka@bzscoach.hu   Honlap: www.bzscoach.hu  www.salescoach.hu